Погода: 10°C

Неділя, 15 січня 2017 08:23 Прочитано 2878 разів

Увага: з 16 по 19 січня можливі відключення світла в Ірпінському регіоні

Автор
Увага: з 16 по 19 січня можливі відключення світла в Ірпінському регіоні

У період з 16 по 19 січня 2017 року у зв'язку з плановими роботами можливі відключення світла в містах Ірпінь і Буча, а також сусідніх населених пунктах.



16 січня з 8.00 до 17.00
В місті Ірпінь буде проводитися розчистка траси повітряної лінії та підключення і відключення приєднань, можливі відключення по всьому населеному пункту.

17 січня з 8.00 до 17.00
У місті Буча буде проводитися перенесення ПЛ-10 кВ, можливі відключення на вулицях Набережна, Якіра, О. Тихого, Н. Яремчука, Комарова, Франка, Петровського, Старояблунська, Новояблунська, Камінського.
У с. Стоянка буде проводитися розчистка траси повітряної лінії, можливі відключення на вул. О. Кошевого, Зелена.
В смт Коцюбинське буде проводитися розчистка траси повітряної лінії, можливі відключення на вулицях 8 березня, Фрунзе, Артема, Лісова, Пар. Комуни, Островського, Бакала, Червоноармійська, Вокзальна.
В смт Ворзель буде проводитися розчистка траси повітряної лінії, можливі відключення на вулицях Дзержинського, В. Жовтня.

18 січня з 8.00 до 17.00
В місті Ірпінь буде проводитися розчистка траси повітряної лінії, можливі відключення на вулицях Р. Люксембург, Варшавська, Спартака, Героїв, 74 Стрілецької дивізії.
В смт Ворзель буде проводитися розчистка траси повітряної лінії, можливі відключення на вулицях Кірова та Чкалова.
В смт. Гостомель буде проводитися технічне обслуговування, можливі відключення на вулицях Миру, Пушкіна, Лісова, Гагаріна, Свято-Покровська, Шевченка, Воровського, Франка, Лугова.

19 січня з 8.00 до 17.00
В місті Ірпінь буде проводитися розчистка траси повітряної лінії та капітальний ремонт, можливі відключення на вулицях Гайдамацька, Курська, 1-го Травня, Патона, Пушкінська, Чехова, Рильського та пров. Гайдамацький.
В смт Гостомель буде проводитися ремонт та заміна елементів мережі, можливі відключення на вулицях Миру, Гагаріна, Лісова, Пушкіна.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2878 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту