Погода: 12°C

Четвер, 12 січня 2017 17:34 Прочитано 2263 разів

Ціни на квартири в Приірпінні можуть впасти до рівня 90-х

Автор

Експерти прогнозують різкий спад цін на нерухомість, зокрема ціни на квартири можуть досягти рівня 90-х років. Аналітик компанії SV Development Сергій Костецький пояснив, що така тенденція продиктована нестабільною економічною ситуацією в країні, де люди перестали вкладати свої кошти в нерухомість.  

Більшість громадян вважають за краще зберігати гроші в валюті з надією, що незабаром курс долара знову підскочить.



Складна ситуація на ринку нерухомості може привести до того, що до кінця 2017 хорошу однокімнатну квартиру в столиці можна буде придбати за пару десятків тисяч доларів.

Інший експерт, Микола Спірідонов, стверджує, що на ціноутворенні на нерухомість відіб'ється також і політична ситуація в Україні.

"Під час нестабільної політичної ситуації багато людей з грошима їдуть на ПМЖ з країни, намагаючись швидко продати квартири за ціною в півтора-два рази нижче ринкової, що впливає на кон'юнктуру ринку", - говорить аналітик.

"У порівнянні з 2014-2015 роками, в 2016 році-му темпи падіння вартості нерухомості в доларах знизилися з 25% до 11% в рік. Думаю, що тенденція збережеться і цього року ціни впадуть ще на 10%. Гривневий зростання цін буде залежати від курсу долара, але не менше ніж на 5% ", - розповів аналітик Асоціації фахівців з нерухомості України Едуард Бразас, передає видання" Вести ".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", багато забудовників надають можливість придбати житло за мінімальними цінами.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2263 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту