Погода: 9°C

П'ятниця, 09 грудня 2016 12:48 Прочитано 1461 разів

Чергове засідання міськвиконкому Ірпеня: знову виділені бюджетні гроші газеті «Ірпінський вісник»

Автор Зореслав Замойський
Засідання міськвиконкому Ірпеня

На черговому засіданні Ірпінського міськвиконкому 9 грудня знову виділили кошти на підтримку комунальної газети «Ірпінський вісник».

Як повідомив начальник управління праці та соціального захисту Ірпінського міськвиконкому Петро Зброжек, потрібно 248 тисяч гривень на передплату газети інвалідам та ветеранам.



Це звернення міськвиконком задовольнив одноголосно. Як уже повідомлялося, на останній сесії ІМР депутати прийняли рішення виділити газеті «Ірпінський вісник» дотацію в сумі 670,400 тисяч гривень.

Ця газета фактично є рупором виконавчої влади міста. Вона не висвітлює проблемні для міста питання.
Також на п’ятничному виконкому було затверджено виділяння коштів на продовження реконструкції вулиці Шевченка, зокрема в районі міської бібліотеки.


вик 09.12

Загальна сума коштів на ці декілька проектів становить майже 8 мільйонів гривень.
Також виконком звернув увагу на дітей, які мешкають у центрі для переселенців по вулиці Івана Федорова. Там живе 30 дітей-сиріт, які переїхали з міста Макіївка Донецької області. Надано дозвіл на оформлення представництва дітей при отриманні документів.


Також затверджено дозволи на торгівлю ялинками до новорічних свят та на вуличну торгівлю під час святкових заходів із 17 грудня по 10 січня.
Виконком провів перший заступник міського голови Дмитро Христюк. Мер міста Володимир Карплюк був на засіданні буквально дві хвилини. Привітавши присутніх з минувшим святом працівників місцевого самоврядування, Володимир Андрійович повідомив, що має відбути до міста Києва на нараду.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1461 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту