Погода: 10°C

Вівторок, 06 грудня 2016 10:51 Прочитано 1732 разів

В Ірпені вночі згоріла машина: ніхто не постраждав, з власником немає зв’язку

Автор Юрій Гонта, Зореслав Замойський
В Ірпені згоріла машина

В Ірпені по вулиці Джерельна, 4 сталася надзвичайна подія – згоріла машина ВАЗ-2109 білого кольору. За словами очевидців, які проживають поблизу, запалав цей транспортний засіб сьогодні уночі.



Ніхто з опитаних не бачив сторонніх осіб, які б могли вчинити якісь дії стосовно машини, тому про підпал мова не йшла. Інші автомобілі, що припарковані поряд, від вогню не постраждали. Рятувальники ліквідували загоряння.
За даними Ірпінського міського відділу ГУ ДСНС у Київській області, даний транспортний засіб пробили по базі даних. Як виявилося, машина зареєстрована на громадянина, який прописаний по вулиці Виговського (Суворова). Поки що з ним немає можливості зв’язатися, тому невідомо, чому авто було припарковане на вулиці Джерельній. Попередня причина займання – коротке замкнення проводки, яка йшла від акумулятора.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1732 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту