Погода: 9°C

Понеділок, 28 листопада 2016 17:37 Прочитано 3459 разів

Пожежа на складі у Бучі: постраждало троє працівників

Автор Наталія Черненко
Пожар в Буче. Фото: Это Буча, детка!

 У Бучі в результаті пожежі в складському приміщенні по переробці вторинної сировини постраждали троє працівників підприємства, яких доправили в лікарню.



 

28 листопада о 14:00 до оперативно-диспетчерської служби міста Ірпеня Київської області надійшло повідомлення про пожежу в складському приміщенні МПП «Рада», що по вулиці Яблунській (Кірова) в місті Буча. До місця виклику було направлено чергові караули 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпеня, 35-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бучі та 52-го Державного пожежно-рятувального підрозділу смт Ворзеля.

Прибувши до місця пожежі рятувальниками було встановлено, що пожежа виникла в складському приміщенні з переробки вторинної сировини (пластику), розміром 20 × 30 м. Всередині будівлі знаходилося багато легкозаймистого матеріалу. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні приміщення. Завдяки злагодженим діям вогнеборців пожежу вдалося локалізувати, на площі 216 кв. м, о 14:32 та о 15:15 – ліквідувати.

На місці пожежі отримали опіки різних ступенів тяжкості три працівники приватного підприємства, які до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів були доставлені до Бучанської центральної районної лікарні.

Джерело 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3459 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту