Погода: 9°C

Четвер, 24 листопада 2016 19:09 Прочитано 2783 разів

Апеляційний суд Києва поновив на посаді мера Бучі Анатолія Федорука

Автор Наталья Черненко
Анатолий Петрович Федорук

24 листопада Апеляційний суд м. Києва поновив на посаді раніше відстороненого мера Бучі Анатолія Федорука. Таким чином суд задовольнив апеляцію захисту і скасував рішення Печерського районного суду Києва про відсторонення Федорука з посади на два місяці.



Нагадаємо, в липні 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що мери Бучі та Ірпеня – Анатолій Федорук і Володимир Карплюк – підозрюються в незаконній передачі земельних ділянок у власність своєму оточенню протягом 2006–2012 років.
11 жовтня ГПУ повідомила про підозру меру Федоруку і секретарю Бучанської міськради за звинуваченням в незаконній передачі у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель.
А 25 жовтня рішенням Печерського районного суду Анатолія Федорука було відсторонено від виконання посадових обов’язків до 11 грудня 2016 року, йому обрали запобіжний захід – домашній арешт з носінням електронного браслету.
Також у рамках «бучанської справи» розслідується незаконне надання 14 га землі екс-віце-спікеру Ради Калєтніку.
Сьогоднішнє рішення апеляційної інстанції оскарженню не підлягає.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2783 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту