Погода: 8°C

Четвер, 17 листопада 2016 16:11 Прочитано 1910 разів

В Ірпені по вулиці Білокур розпочали вирізати ліс під забудову: пробна акція передбачає продовження

Автор Юрій Гонта

17 листопада в Ірпені по вулиці Білокур (Курська) розпочалася вирубка лісу під забудову. Як стало відомо, ще за часів головування у місті Володимира Скаржинського з фірмою «Макросистемінвест» уклали договір оренди на ці землі, який було продовжено. За ті роки, які минули, ділянки перепродувалися, щоб, як кажуть, сховати кінці у воду.




За словами депутата Ірпінської міської ради від Партії захисників Вітчизни Івана Лехмана, поки дроворубів не зупинили, вони встигли зрізати з десяток дерев, а планували 50 (відновлювальна вартість зелених насаджень заявлена на 50 тис. грн.), загалом площа освоєння – 3,5 га. У представника забудовника при собі із документів були декларація на забудову, сумнівний договір про оренду, а ось рішення Ірпінського міськвиконкому на вирубку не виявилося. Дроворуби встигли поставити паркан, перекривши при цьому лісову дорогу, якою пересуваються місцеві жителі.
За викликом приїхала поліція, вирубку припинено. Але, як вважає Іван Ласлович, це була пробна акція, яка, до речі, відбулася саме під час проведення сесії міської ради. Продовження вирубування – питання часу.

foto pilyat les2

foto pilyat les2

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1910 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту