Погода: 10°C

Неділя, 13 листопада 2016 07:43 Прочитано 2497 разів

Бучанські депутати відзвітували за рік роботи

Автор Наталія Черненко

12 листопада депутати Бучанської міської ради звітували перед своїми виборцями згідно графіку, затвердженому на 20 сесії Бучанської міськради. Депутати звітували групами у приміщенні Центру творчості, залі засідань Бучанської міськради, ЗОШ № 1, 2, 3, 4 і 5, Міському будинку культури та інших місцях.



Я відвідала звітування депутатів у ЗОШ № 3 (вул. Вокзальна, 46-а). На зустріч із виборцями прийшли Сусліна Л.В., Черненко О.В., Березинець О.Є., Крупа Г.І., був відсутній депутат Великодний А.В. На жаль, активність виборців на цьому заході була надзвичайно низькою – із п’яти округів прийшло менше десятка людей. Тому депутати звітували про свої досягнення одне перед одним. Відповідальним від органів влади за перебіг звітування був Коваленко Сергій Миколайович, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та оборонно-мобілізаційної роботи Бучанської міськради.

chernenko bucha

Незважаючи на відсутність електорату, звітування почалося. Першим виступав депутат Черненко О. В. У своєму виступі акцентував увагу на вирішення проблемних питань по округу, зокрема освітлення вулиць, водопостачання по вул. Вокзальній, обрізання сухостою, а також оформлення актів для громадян. Сусліна Л. В. розказала про облаштування доріжок, заміну поштових скриньок, ремонт і прибирання у під’їздах. Березинець О.Є. звернула увагу на проведення суботників, облаштування території, вирішення проблем з водопостачанням і відсутністю комфортного переходу через залізничні колії у Лісовій Бучі. Схожі питання були висвітлені й у виступі Крупи Г.І.
Але було одне спільне питання, яке стосувалося усіх представлених округів, – це створення зручного переходу через залізничні колії на станції Буча та перенесення зупинки громадського транспорту (маршрутних автобусів, що зараз зупиняються на станції Буча з боку Ірпеня) ближче до пішохідного переходу через колії (біля пішохідного мосту), тобто на перехрестя вулиць Водопровідна та Г. Сковороди. Депутати вирішили звернутися до керівництва «Укрзалізниці» щодо облаштування переходу та Бучанської міськради з приводу перенесення зупинки.


Також жваво обговорювалося питання покращення якості води з центрального водогону у Бучі. Депутати зверталися з цією проблемою до начальника Ірпінського водоканалу Олександра Маркушина, який обіцяв вирішити питання. Але на сьогодні воно й досі відкрите.

zriteli zvit bucha

 

Питань до депутатів було небагато, що й не дивно за такої кількості присутніх. Найбільше їх було до депутата Сусліної. Присутній на заході Богдан, хотів знати чому вона проголосувала на сесії у березні цього року за відміну будівництва дитсадка на території ЖК «Буча Квартал», було ще кілька питань по голосуванню. На всі запитання депутат пообіцяла вивчити документацію і дати письмову відповідь.

 

 

На моє прохання дати оцінку діяльності свого депутата, бучанець Богдан відповів: «Мені важко сказати. Я зараз запитував депутата про конкретні рішення та результат голосування по окремим питанням на сесії, відповіді, на жаль не отримав». Таку низьку явку виборців на звітуванні він пояснив так: «Особисто я сьогодні випадково побачив оголошення у під’їзді. Казали, що оголошення було в газеті «Бучанські новини», але хто ж її отримує. Мабуть не поінформували належним чином».
На інших сьогоднішніх звітуваннях ситуація із явкою виборців була схожою – або ж, дійсно, бучанці не були належним чином поінформовані, або проігнорували захід.

Нагадаю, що 19 грудня звітуватимуть депутати Окоєв І.М. і Животовський О.В. у приміщенні ЗОШ № 3, а 20 листопада – Ямненко О.В. на розі вул. Франка та сім’ї Красовських.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2497 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту