Погода: 15°C

П'ятниця, 07 жовтня 2016 10:49 Прочитано 2262 разів

У Бучі забудовники не сплачують пайову участь до бюджету

Автор Зореслав Замойський

У мережі Інтернет з’явився звіт про виконання бюджету міста Буча за перше півріччя 2016 року. Це вже встигло викликати жваву дискусія серед громадськості щодо раціонального наповнення та використання коштів міської скарбнички.




Зокрема, профіцит кошторису склав 16 млн. грн., замість запланованих 42 млн. грн. назбирали 58 млн. грн.
Але це кошти малого та середнього бізнесу. Із забудовників планували отримати 19,9 млн. грн., а отримали тільки 3,9 млн. грн. Тут доцільно нагадати, що на минулій сесії БМР 6 жовтня було проголосовано зменшення пайової участі ТОВ «Сарафан» (яке пов’язують із бізнесом чинного мера Анатолія Федорука). Проти цього рішення дала голоси фракція ВО «Свобода», а депутати фракції Партії захисників Вітчизни від голосування утрималися.
Якщо уважно поглянути на цифри, то стає зрозуміло: 16 млн. грн. «зекономили» саме забудовникам. Ось і доказ, в інтересах кого формують та виконують бюджет Бучі.

Джерело: «Бучанский гражданин».

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2262 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту