Погода: 8°C

Четвер, 06 жовтня 2016 16:06 Прочитано 2531 разів

Буча «тихим ЦНАПом» приєднує до себе Ворзель

Автор Юрій Гонта

Вислів «тихою сапою» означає «непомітно, тихо, потай, не привертаючи особливої уваги». Ось і бучанська влада, прагнучи втягнути у свою об’єднану територіальну громаду якнайбільше населених пунктів, не гребує різними методами впливу. Це стосується й жителів Ворзеля, яких приєднали до Бучі депутати селищної ради.



Деяким іншим громадам у цьому плані «пощастило» більше, бо там хоча б проходили якісь референдуми, правда, часто сумнівного характеру. Тому ворзельська громада зараз оскаржує у суді рішення своїх депутатів. «Оскільки в Ірпінському міському суді справедливого рішення не отримали, тому, як і свого часу Коцюбинське, подаємо скаргу до Київського апеляційного адміністративного суду», - зазначає житель Ворзеля Юрій Демчук.
Ще один «тихий» спосіб прихилити до себе ворзельську громаду – обслуговування жителів селища у Бучанському центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП). Звичайно, не з усіх питань, бо їх понад 200, але по деяких тепер уже не потрібно їхати до ірпінського аналогічного закладу.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2531 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту