Погода: 13°C

Четвер, 06 жовтня 2016 10:44 Прочитано 2106 разів

Карплюк судиться за свою «честь» із народним депутатом Ольгою Черваковою

Автор Юрій Гонта

На своїй сторінці у мережі Фейсбук перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Ольга Червакова пише, що у Печерському суді слухається справа за позовом Володимира Карплюка. Мер Ірпеня вимагає від неї спростувати твердження, що він за допомогою кишенькових депутатів і бюджетників збирав мітинг біля Генпрокуратури (липень 2016 року), застосувавши таким чином адмінресурс.



При цьому Карплюк не заперечує, що він збирав мітинг, але просить спростувати слова про "адмінресурс" і "кишенькових депутатів". Позивач вимагає захисту своєї «честі, гідності та репутації».
«Прикольно, що про репутацію говорить людина, на якій нема де ставити клейма, яка є фігурантом величезної кількості кримінальних справ і корупційних скандалів, людина, по якій вже кілька років як плаче тюрма і якій Генпрокурор обіцяє підозру найближчим часом; людина, яка пустилася в "біга" одразу по тому, як Генпрокуратура активізувала розслідування, і яка торік навіть не змогла довести в суді, що "Нові обличчя" (це його партія) не є загрозою для Києва і області… П'ять судових позовів до мене щодо захисту честі і гідності Карплюка, бо він абсолютно серйозно вважає, що в нього є честь і гідність! Вова, ти добре себе почуваєш? Може то осіннє загострення? То воно ж не в суді лікується, а в зовсім іншій установі! В твоєму місті всі проблеми вже вирішені? Ліси захищено, в парках вхід безкоштовний, активістів більше не б'ють, вода тече з крана чиста?
А ще йому не сподобалось, що я сказала, що їхня турбулентність викликана тим, «що Генеральна прокуратура розворошила кримінальне кубло». Якось так сталося, що в даній цитаті я напряму не сказала, що Карплюк причетний до кубла. Але Вова сприйняв це на свій рахунок. Прекрасна ілюстрація до приказки про злодія і шапку!», – підсумовує Ольга Червакова.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2106 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту