Погода: 15°C

Вівторок, 04 жовтня 2016 11:52 Прочитано 3020 разів

Триває боротьба за збереження дитячого табору «Зоряний»

Автор Зореслав Замойський

В Ірпені триває боротьба за земельну ділянку, яка відноситься до колишнього дитячого табору «Зоряний». ЖК «Мюнхаузен», який так активно рекламує телезірка Ігор Кондратюк, замішаний у скандалі по його дерибану.
«Портал Ірпеня» уже писав про цю проблему в своїх публікаціях. За останніми повідомленнями місцевих жителів стало відомо, що



ПП «Деметра Філ» має наміри розпочати будівельні роботи на замовлення ТОВ «Скіф». Звичайно, при цьому будуть винищені зелені насадження. Також стало відомо, що саме підприємство ТОВ «Скіф» з’явилося лише у липні поточного року.
Тим часом у місті розповсюджена реклама ЖК «Мюнхаузен» та ЖК «Талісман», де людям обіцяють квартири у «санаторно-курортній зоні Ірпеня». За словами голови координаційного штабу захисту табору «Зоряний» Миколи Дзюби: «Громада Ірпеня звертається до міського голови Володимира Карплюка з вимогою відмовити забудовнику у видачі містобудівних умов. Нехай хоча б одного разу забудовник звернеться до суду. Чому весь час до судів з приводу забудов звертається лише громадськість»?
На жаль, до цього часу немає реагування з боку прокуратури, попри запевнення, отримані в липні від керівництва прокуратури Київської області, що «справа «Зоряного» взята на контроль і обов’язково буде розглянута в стислі терміни».

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3020 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту