Погода: 9°C

Середа, 14 вересня 2016 10:43 Прочитано 2512 разів

Юрій Луценко: підозра мерам Ірпеня та Бучі буде вручена

Автор
Ген прокурор Ю.Луценко

Генеральна Прокуратура України проводить слідство у справі зловживання посадовим становищем та махінаціями з землями лісового фонду України посадовцями міської влади Ірпеня та Бучі.
Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі телеканалу «24». За його словами слідство не припинялося, підозри про скоєння злочинів будуть врученні мерам Ірпеня та Бучі відразу після закінчення проведення слідчих експертиз. Він порекомендував мерам Карплюку та Федоруку піти на співпрацю зі слідством.

Media




Як відомо, 21 липня в Ірпінській та Бучанській міських радах весь день тривали обшуки. Слідчі ГПУ шукали документи, які підтверджують участь в махінаціями з землями лісового фонду (внаслідок цих махінацій змінювалося цільове призначення та категорія земель, і вони віддавалися під забудову) мерів Володимира Карплюка та Анатолія Федорука. В. Карплюк на деякий час залишив України заявляючи про «політичні переслідування», проте згодом став говорити, що «перебуває у відпустці», а пізніше повернувся до Ірпеня і на сесії міської ради у відповідь на обвинувачення у втечі став обіцяти «дати сильно по морді».

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2512 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту