Погода: 9°C

Четвер, 08 вересня 2016 12:17 Прочитано 2278 разів

Чому в Ірпені такі проблеми з освітою

Автор

З початком нового навчального року знову відкрилися проблеми ірпінських шкіл. Вже мабуть на всю країну відома проблема, що в Приірпінні школярі навчаються в дві зміни, в школах по п’ять-вісім паралельних класів.



Зрозуміло, що будівництво школи це справа не одного місяця, але все-таки потрібно починати будувати нову школу, і краще раніше чим пізніше.

Але є ще питання, які владі міста, зокрема міському відділу освіти, реально було б вирішити. Так, до цього часу школи регіону, зокрема, дванадцята, сімнадцята, друга не забезпечені повністю підручниками. І діти змушені навчатись за старими навчальними посібниками. В соцмережах про це пишуть обурені батьки учнів.

В школах відсутнє безкоштовне харчування. Чомусь начальник міськвно пан Ярослав Маляренко не побажав підтримати ініціативу громадськості і добитися від депутатів ІМР проголосувати за безкоштовне харчування для дітей, кошти можна ж віднайти, благо міський бюджет перевиконується. Натомість гроші пішли на тротуарну плитку, ліхтарі та інші забаганки влади в плані «реконструкції» центру міста (забули тільки повідомити, як довго та «реконструкція» триватиме).  Харчування в школах є запорукою здоров’я на успішного навчання школярів

Не чутно було й позиції Маляренка під час конфлікту з приводу спроб знищити в буквальному розумінні школи на Баланівці в Гостомелі.

Мер міста Володимир Карплюк, як видно не приділяє увагу школам міста, бо інакше давно оцінив явно неякісну роботу свого підлеглого Ярослава Маляренка. Та й не дивно, коли в тебе 172 дні відпустки, дуже складно помітити проблеми міста, населення якого довірило тобі мерський пост.

14248818 934709963339943 1289349840 n

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2278 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту