Погода: 10°C

Четвер, 01 вересня 2016 08:49 Прочитано 1835 разів

Привітання з 1 вересня від активіста

Автор Євген Мельничук

Шановна громадо! Дорогі батьки школярок та школярів! В переддень 1-го вересня хочу привітати вас усіх зі славним святом, святом майбутнього України і її майбутніх будівників, Днем Знань! В нас є жага до знань, до виховання дітей освіченими і мудрими, добрими та інтелігентними. В нас багато сил і вмінь, щоб здійснити цю мрію. На жаль, в нас мало підтримки і розуміння місцевої влади, що їхній прямий обов'язок забезпечити умови для якісного навчання. То ж, будьмо наполегливими і сильними, бо злочинна влада кане в історію, а дітям - будувати майбутню Україну. Нам всім мудрості і знань!



P.S. останні новини - мер відмовився надавати кошти на безкоштовне харчування дітей. Як кажуть, шкіл і садків, коштів немає, але ви тут тримайтеся (С).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1835 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту