Погода: 15°C

П'ятниця, 29 липня 2016 16:42 Прочитано 1996 разів

Триває розгляд кримінального провадження відносно знищення лісу

Автор
Директор КП «Ірпіньзеленбуд» Ольга Олійнич

Слідчими  Ірпінського міського відділу Національної поліції триває розгляд кримінального провадження стосовно незаконного знесення дерев на розі вулиць Університетська, Суворова та Чехова. Так, 28 липня співробітники поліції взяли пояснення по суті справи в громадського активіста Євгена Мельничука та журналіста «Порталу Ірпеня» Зореслава Замойського.



Як повідомляв «Портал Ірпеня»,  25 березня громадські активісти Євген Мельничук та Олена Старшинова викликали поліцію по факту незаконної вирубки лісу. Активісти та поліцейські застали два трактори з навантаженими свіжоспилянною деревиною причепами. Трактористи, які були співробітниками комунального підприємства «Ірпіньзеленбуд»,  вивантажили з причепів деревину, зняли з тракторів номери, потім спробували тікати з місця події, та були зупинені поліцейськими.

Директор КП «Ірпіньзеленбуд» Ольга Олійнич не прибула на місце події. Прізвище Ольги Романівни Олійнич дуже часто виникає в контексті порубки лісових насаджень на Приірпіннї, а ще раніше, коли вона була секретарем Ірпінської міської ради, звучало і контексті незаконного виділення в приватне користування земель Лісового фонду України.

16  червня в тому районі був відкритий центральний міський парк. Він був широко анонсований як «робота мера Володимира Карплюка на благо Ірпеня та ірпенчан», проте навряд чи без активних дій громадян стало можливим збереження більше тисячі лісових дерев. До речі, до цього часу є небезпека подальшої вирубки зелених насаджень, що є прилеглими до території центрального парку.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1996 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту