Погода: 10°C

Четвер, 28 липня 2016 12:41 Прочитано 2195 разів

Чергову сесію Бучанської міської ради провів мер Анатолій Федорук

Автор
фото: Anna Islamova

28 липня в Бучі відбулася п’ятнадцята сесія міської ради. Сесійне засідання провів міський голова Анатолій Федорук.

Першим питанням порядку денного був звіт керівника відділку поліції про криміногенну ситуацію в місті. Чомусь звіт намагалися прив’язати під останні резонансні обшуки у місті, хоча місцева поліція не мала до них жодного стосунку



.

Далі депутати розглядали звіти про виконання та зміни до поточного бюджету міста.

Не обійшлося й без резонансних питань. Так , зменшили пайову участь фірмам «Меліоратор» та «Сарафан», які пов’язують з бізнес-проектами мерів Ірпеня та Бучі. Також,  звернулися до Кабінету Міністрів України про передачу в комунальну власність будинку та земельної ділянки по вулиці Інститутська, 14.

Далі з голосу було прийнято звернення стосовно пропозицій голови Києво-Святошинської районної ради Олександра Тігова стосовно передачі міста обласного підпорядкування Буча Києво-Святошинському району Київської області. Депутати висловилися категорично проти таких ініціатив.

На завершення більшість БМР в черговий раз вирішила нагадати своїм зверненням керівництво країни про «заслуги в розбудові міста та країни» міського очільника Анатолія Федорука та ще раз назвала вчинення слідчих дій в рамках розслідування кримінальної справи «політичними переслідуваннями і репресіями».

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2195 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту