Погода: 9°C

Середа, 27 липня 2016 18:52 Прочитано 2406 разів

Безграмотні хулігани розмалювали паркан активісту

Автор

Протягом трьох останніх діб громадський активіст Приірпіння Євген Мельничук зазнає хуліганських атак на свою оселю. Не одну ніч підряд його опоненти замовляють розмальовування паркану навколо будинку в якому мешкає Євген.



Перший раз в ніч з 20 на 21 липня (ніч утікання мера Ірпіня ) на воротах з’явилися малюнки та написи непристойного змісту. Сусіди Євгена почали глибоко обурюватись, що «ці писаки не зважають на дітей, які ходять поруч, вулиця Університетська є вулицею зі жвавим рухом, невже не поважають людей, які змушені читати цю похабщину?!» Євген швидко вивів написи, проте вони знову з’явилися наступної ночі, а ще через ніч обмалювали навіть частину паркану сусідів.

rozmaluvali zabor

На запитання кореспондента «Порталу Ірпеня» чому він не виводить написи Євген так прокоментував ситуацію: « Я розумію, що написи будуть з’являтися і надалі, все це пов’язано з останніми подіями у владній верхівці Ірпеня. Однак я не знищую ту нецензурщину, ті вимоги щоби я виїхав з Ірпеня, які написані на паркані з тієї причини, щоби люди побачили рівень тих людей, які це замовляють і роблять. На дворі двадцять перше століття, а ці люди падають на рівень якоїсь початкової цивілізації, коли роблять такі написи на паркані, котрий власне мені й не належить. І невже ці замовники думають, що цими написами вони змусять мене змінити свої погляди?»

Як вже повідомляв «Портал Ірпеня», народний депутат Ольга Червакова теж  повідомила про тиск на ії родину у зв’язку з ії політичною позицією стосовно подій на Приірпіннї.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2406 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту