Погода: 12°C

Субота, 09 липня 2016 19:37 Прочитано 2614 разів

Почему в Ирпене не строят новые садики?

Автор
Почему в Ирпене не строят новые садики?

В Ірпені щороку все відчутніше відчувається нестача місць в школах Причиною цього, є постійне зростання населення міста.

Днями користувач мережі Facebook Дмитро Яблуновський повідомив , що отримав офіційну відповідь з Державного комітету статистики України, в якій розписана статистика зростання населення Ірпеня за період з 2013 по 2016 роки



(https://docs.google.com/document/d/1poZygRmJsh_bhtzAzJYfwYrnIV6iagwA2LxjULl4l9g/edit).

В Ірпені зараз проживає 7218 дітей віком до шести років. Це при тому, що понад чотири тисячі  дітей перебувають в черзі на дитсадок. Серед батьків побутує сумна приказка: «Доки до того дитсадка черга дійде, пора вже до школи».

школа комент яблоновского

В найближчі сім років кількість учнів міста зросте приблизно на три тисячі. Не чути про плани будівництва шкіл. Навіть дитсадок збудували забравши територію в третьої школи. В той час в тій же сусідній Бучі, ведеться будівництво школи.

Влада Ірпеня не знайшовши грошей навіть на дитяче харчування молодших класів, виділяє 35,5 мільйонів з бюджету на реконструкцію центральної площі міста та хоче пропіаритися на виділення грошей у розміру 2 млн грн., також з бюджету, на винесення меж у натурі Білічанського лісу, хоч це обов’язок держави і у держави таки гроші є. Пріоритети, як бачимо вже розставлені.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2614 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту