Погода: 13°C

Четвер, 09 червня 2016 09:41 Прочитано 5012 разів

Табір «Зоряний» в м.Ірпінь готують до дерибану?

Автор
Ірпінь

В Ірпені знову змінюють цільове призначення земель. Як повідомили місцеві мешканці, стало відомо з достовірних джерел про зміну призначення земель по вулиці Пушкінській 64-68, за цією адресою розташований  колишній  дитячий оздоровчий  табір «Зоряний». Земля, яка належала до рекреаційної  раптово стала «землею багатоповерхової забудови».



 

Тож не виключено, що скоро один з забудовників намагатиметься за сценарієм табору «Дружба» на вулиці Льва Толстого поставивши паркан  організовувати «прибирання території»,  а фактично робити тотальну вирубку дерев і в перспективі з’явиться буд майданчик.

«Портал Ірпеня» вже писав про подвір’я квітів та плодових дерев одних з мешканців прилеглих до «Зоряного» приватних територій, про те що на цю родину чиниться тиск потенційними забудовниками. Тепер зі зміною цільового призначення земель «Зоряного» ситуація може загостритись і в плані конфлікту забудовника та громадськості, яка протестує проти хаотичної забудови міста.

Нагадаємо, останньою «гарячою» точкою в Ірпені, де йшов конфлікт на землях рекреаційного призначення, був колишній дитячий табір «Дружба». Там забудовнику, після тривалого протистояння з громадськістю  і фактичному потуранню міської влади, вдалося зрубати усі зелені насадження. Згодом декларацію будівельних робіт для ТОВ «Розбудова» було скасовано. Зараз громада подала пропозиції облаштувати на території колишньої «Дружби» парк відпочинку та дитячий садок.

2016 06 09 11 47 51

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 5012 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту