Погода: 15°C

Середа, 01 червня 2016 10:29 Прочитано 1925 разів

Повестка 15 сессии городского совета Ирпеня: для кого же нашли землю депутаты?

Автор Чеширский Кот

Молниеносно по Фейсбуку разошелся порядок дня 15 сессии городского совета Ирпеня, которая состоится 3 июня 2016 г. Т.к. среди 113 вопросов довольно много вопросов связанно именно с землей и это в то время, когда «свободных земельных участков в Ирпене нет»! или есть? Есть, но для определенных лиц. Каких именно узнаем после сессии.



Кроме того, есть еще интересная теория: если правильно понимать повестку дня, то депутаты собираются выдавать участки за пределом города, это про участки на ул. Есенина, где находится скандальная стройка.

А то что повестка дня стала доступна за 3 дня, в не 10, то мы даже не обращаем внимание на этот постоянно повторяющийся «пустячок»

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1925 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту