Погода: 11°C

П'ятниця, 15 квітня 2016 18:31 Прочитано 2059 разів

В Ірпені місцева влада застосовує адмінресурс

Автор
В Ірпені місцева влада застосовує адмінресурс

      На висновки що міська влада міста може застосовувати адміністративний ресурс наводять останні події в Коцюбинському. Зокрема, під час спроби усунути в незаконний спосіб Ольгу Матюшину в залі селищного Будинку культури  знаходилося повно посадових осіб та депутатів Ірпінської міської ради на чолі з першим заступником міського голови Дмитром  Христюком.



     Під час сесії депутати КСР постійно отримували поради від «старших ірпінських колег». В усіх коментарях сторона міської ради Ірпеня однозначно схвалює дії заколотників. Навіть під час спілкування з губернатором Київщини Максимом Мельничуком під час віча в Коцюбинському 10.04.2016 р., Юрій Денисенко явно намагався захищати дії своїх одно партійців по партії «Нові обличчя». М. Мельничук порадив йому це робити перед учасниками віче.

    На останньому судовому засіданні в Київському окружному адміністративному суду по справі Коцюбинського секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко з’явився чомусь як сторона процесу проти Ольги Матюшиної, з п. Денисенком прибула також співробітник юридичного відділу міської ради. Секретар судового засідання змушена була пояснити що ІМР не є стороною судового процесу. Це не завадило Юрію Денисенку лишитись в судовому засіданні у якості вільного слухача(в робочій час він мав би перебувати у Ірпені).

    Громадськість та журналісти давно помітили що інтереси забудовників в судах чомусь завжди представляють представники юридичного відділу міської ради. Це яскраво видно і у випадку з забудовою на Єсеніна, 30.

     У випадку з дитячим табором «Дружба» є факт, що підпорядковане міськвиконкому комунальне підприємство «Ірпіньблагоустрій» (директор Є. Алексєєва) видало забудовній фірмі ТОВ «Розбудова» дозвіл на встановлення паркану. А КП «Ірпіньзеленбуд» (директор О. Олійнич) видало дозволи на знесення забудовником дерев, які чомусь видали за аварійні.

     Представники міської влади Ірпеня, весь час киваючи на партію влади БПП, хочуть відволікти увагу, що самі створили потужний правлячий клан на Приірпіньскому регіоні , до якого увійшли партія «Нові обличчя» та їхні сателіти. По суті своєї вони є представника ми інтересів забудовників і не приховують своїх інтересів поширити вплив на більшу частину Київської області, попри нещодавню відчутну поразку партії «НО» на місцевих виборах.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2059 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту