Погода: 15°C

Середа, 06 квітня 2016 15:37 Прочитано 8140 разів

В Ірпені зняли соціальний ролік

Автор
В Ірпені зняли соціальний ролік

До якої категорії ви себе відносити – за чи проти того, що український народ – єдиний?

Війна на сході України встигла посварити багатьох: хтось через свої політичні переконання видалив з друзів нас, з іншими ми перестали спілкуватись. Однак із значною частиною ми однодумці в тому, що на території однієї держави нам немає чого ділити.

Media



Навпаки: лише згуртувавшись, маємо більше шансів перемогти наших спільних найстрашніших ворогів: корупцію, невігластво, пропаганду.

Підпис під роликом: 14 жовтня 2014 року журналістка «Інформаційного порталу» Олена Кутовенко та її подруга, журналістка з «1+1» Марія Стецюк зняли соціальний ролик «Єдині».  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 8140 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту