Погода: 14°C

Четвер, 18 лютого 2016 20:04 Прочитано 3855 разів

Безпрецедентний дерибан землі в Ірпені продовжується

Автор
Шевченко Мария депутат от БПП в городском совета Ирпеня

Сьогодні, 18 лютого, на черговій сесії Ірпінської міськради кулуарно, «з голосу» було внесено зміни до порядку денного. Питання стосувалося величезного шматка землі у 13,5 гектарів на виїзді з міста. Раніше там планувалося побудувати сучасний онкоцентр, де жителі регіону обслуговувалися б безкоштовно, до того ж місто отримало б 600 додаткових робочих місць. Але влада вирішила по-іншому. З численними порушеннями законодавства було вирішено віддати половину цієї території під багатоквартирну забудову, а на іншій – розбити черговий парк вартістю у 25 мільйонів (!) гривень.



— Наша фракція не залишить це питання без уваги. Ми надамо йому широкого розголосу, аби ініціювати громадські слухання, на яких долю цієї землі вирішувала б громада. –говорить голова фракції БПП «Солідарність» в Ірпінській міській раді Марія Шевченко. — До того ж, за фактами порушень законодавства (так, сесія міськради не має права вносити зміни до Генплану) я буду звертатися до обласної прокуратури.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3855 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту