Погода: 15°C

Неділя, 31 січня 2016 20:44 Прочитано 2018 разів

Коментар Юрчака Ігоря з приводу справи Завгородньої Людмили. Відео

Автор Зореслав Замойский
Коментар Юрчака Ігоря з приводу справи Завгородньої Людмили

 31 січня  голова громадської організації «Архітектурна рада» Ігор Юрчак дав розлогий коментар стосовно справи самовільного захоплення та руйнування житлового будинку в Ірпені по вулиці Маяковського, 34-б, який належить на правах спільної власності Завгородній Л.П.

Media



   Архітектор вбачає факт незаконного будівництва, пряме порушення архітектурних норм та норм законів України «Про основи містобудування» та «Про планування та забудову територій». Це зокрема, виявилося в тому, що:

- добудована стіна будинку є сирою і може простояти максимум лише десять років. До цієї ж  стіни підведені й комунікації електроенергії, що може викликати замкнення струму з трагічними наслідками;

- не дотримані пожежні норми при плануванні стін;

-          фактично поруйновано дах приміщення оселі, і загроза повної його руйнації у будь-який час очевидна;

-           до надбудови сусідів-співвласників, яка не є зданою в експлуатацію, незаконно підведена газова труба.

    Нагадаємо, «Портал Ірпеня» в своїх попередніх публікаціях розповідав про конфлікт з приводу захоплення будинку, що належить на правах спільної власної громадянці Завгородній Л.П., з подальшим руйнуванням будинку та фактично нового будівництва іншою співвласницею будинку, далекою родичкою пані Людмили, громадянкою Завгородною С.Б.

27 січня спроби наших журналістів почати з’ясовувати істину в цій справі, яка тягнеться з 2009 року, наштовхнулися на протидію та істеричну реакцію начальника відділу архітектури та містобудування Ірпінського міськвиконкому  Михайла Копача

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2018 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту