Погода: 14°C

П'ятниця, 22 січня 2016 20:27 Прочитано 2566 разів

Відбулося перше засідання громадської ради при виконкомі Ірпеня

Автор Зореслав Замойский
Відбулося перше засідання громадської ради при виконкомі Ірпеня

    Відбулося перше засідання громадської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради.

   На початку засідання виник спір стосовно порядку обрання голови ради: відкритим чи таємним голосуванням. Вирішили зупинитись на відкритому рейтинговому.



   Далі швидко затвердили положення та регламент громадської ради.

  Шляхом висування та само висування на посаду голови громадської ради було висунуто чотири кандидати: Дмитро Негреша, Олег Поповійчук, Євген Мельничук та Тамара Маркелова.

   Кандидати мали можливість розповісти про себе та про своє бачення організації роботи громадської ради.

   За результатами відкритого рейтингового голосування головою громадської ради обрали Тамару Маркелову – начальника відділу Національного університету Державної податкової служби. Вже за пропозицією голови ії заступниками  стали за результатами голосування  Ірина Мурга, Дмитро Негреша та Микола Ковальчук. Секретарем ради був обраний Андрій Витяганець.

   На завершення свого засідання члени ради схвалили утворення восьми профільних комісій у своєму складі. Тепер залишається тільки очікувати на швидку плідну роботу громадського активу міста, який з початком роботи громадської ради отримав функції дорадчого представництва та контролю про міській раді Ірпеня.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2566 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту