Погода: 8°C

Вівторок, 19 січня 2016 11:46 Прочитано 4835 разів

Стало відомо які вулиці перейменують в Ірпені

Автор Зореслав Замойский
Стало відомо які вулиці перейменують в Ірпені

   Комісія з питань збереження історико-культурної спадщини, найменувань та пам’ятних знаків при Ірпінському міськвиконкому оприлюднила пропонований варіант зміни назви вулиць міста.

   Виконання законодавства про декомунізацію вже давно викликає в суспільстві неабиякий резонанс, як через питання самих назв, так і через те, що після перейменувань багатьом мешканцям Ірпеня доведеться відвідати ряд установ для проставлення штампів в документах та понести фінансові витрати за зміни в документах, що підтверджують право власності на нерухомість.



   В інтернет-мережі висловленні поради щодо повернення історичних назв вулиць 1-а, 2-га, 5-та , 8-ма лінія. Також висловлені сумніви в доцільності перейменування вулиць Нахімова, Суворова, Кутузова, Надсонова. Спірним видалося й питання перейменування вулиці Воїнів Інтернаціоналістів на Героїв Афганістану.

   «Портал Ірпеня» нагадує мешканцям міста , що рекомендації комісії при міськвиконкомі не є остаточним фактом зміни назви вулиці. Рішення про перейменування приймають на сесії депутати міської ради. І ще є час звернутись до депутатів з вашими думками та пропозиціями відносно топоніміки міста.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4835 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту