Погода: 9°C

Вівторок, 01 листопада 2016 08:31 Прочитано 8105 разів

Доктор Стрендж

  • Media
Rate this item
(0 голосів)

Головний герой картини – доктор Стівен Стрендж (Бенедикт Камбербетч). Він успішний нейрохірург і попереду у нього блискуча кар'єра, але страшна автокатастрофа позбавила доктора можливості оперувати через травму рук. Згубивши сенс усього життя, герой вирушає на пошуки того, що може зцілити його душу і тіло. Вже зовсім скоро одна зустріч змінить його назавжди, адже він обраний долею і поставлений на захист планети від містичних загроз.

Головний герой картини «Доктор Стрендж» вперше з'явився на сторінках коміксів в липні 1963. Про те, що історію збираються екранізувати заговорили в серпні 2011 року, тоді ж найняли сценаристів. Сюжетом зайнялися Томас Дін Доннеллі і Джошуа Оппенхаймер, які завжди працюють в парі, а пізніше до справи долучився Джон Спейтс. Влітку 2014 визначилися з режисером – вибір продюсерів зупинився на Скотті Дерріксоні («Борони нас від лукавого»). Початок зйомок заплановано на лютий 2015. Дана картина стане 14-ю, знятою про супергероїв всесвіту Marvel.

Media



Год: 2016
Страна: США
Режисер: Скотт Дерріксон
Жанр: фентезі, пригоди, бойовик
Сценарий: Томас Дін Доннеллі, Джошуа Оппенхаймер, Джон Спейтс
Возраст: 12+
Время: 115 хв.

 

-->
Прочитано 8105 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту