Погода: 12°C

Середа, 28 вересня 2016 12:38 Прочитано 2284 разів

Агресивні вовки Луценка зливають справу Карплюка-Федорука

Автор Ігор Швець

Таку думку висловив на своїй сторінці у Фейсбуці голова правління Центру Протидії Корупції Віталій Шабунін. Як зазначає відомий громадський діяч, на справі мерів Ірпеня та Бучі генпрокурор не так давно непогано попіарився під час різних брифінгів та телевізійних програм, обіцяючи, що їм не уникнути відповідальності перед законом.




В інтерв’ю одному з відомих видань Юрій Луценко зазначив, що у Департаменті з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ створена чудова команда з числа колишніх фіскалів, прокурорів та міліціонерів. Вони – молоді, агресивні вовки, які не обіцяють, а дають результати.
«Так от, – вважає Віталій Шабунін, – молоді, агресивні «вовко-слідчі» з цього департаменту не прийшли на засідання суду, який у результаті скасував арешт рахунків фірми «Сарафан», що належить родині Карплюка. Окрім того, суд скасував арешт рахунків фірми «Меліоратор», записаної на дядька Федорука. В цьому випадку «агресивний вовк» з ГПУ сам просив суд (!!) частково задовольнити скаргу адвокатів Федорука».
Такі песимістичні прогнози одного з провідних борців з корупцією зовсім не влаштовують наших земляків, які докладають величезних зусиль заради того, щоб притягти «горе-мерів» до відповідальності згідно з чинним законодавством.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2284 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту