Погода: 12°C

Мирослава Свистович

Мирослава Свистович

політичний діяч м.Ірпінь. Помічник депутата ВР 

Навіть важливе для міста питання Генплану Ірпеня відходить на другий план, коли треба підтримати мера, ось така незалежність громадської ради від В.Карплюка.

Засідання Громадської ради, яке мало відбутися 26 вересня  і на якому мало розглядатися питання щодо процедури внесення пропозицій та прийняття нового генерального плану міста, перенесене на наступний тиждень. 

Вперше про «Дивосвіт» як центр для дітей з особливими потребами, я дізналася два роки тому із статті Юлії Шиховцової, коли батьками дітей інвалідів вперше було підняте питання, щодо невідповідності діяльності Центру заявленим цілям.

Я не занурювался в цю теми лише з тих міркувань, що не може людина вникати у все.

Понеділок, 26 червня 2017 09:22

Чи достатньо ЄС робить для України?

Цією статтею ми хочемо започаткувати дискусію на тему «Чи потрібно Україні вступати в ЄС?».

Чи є Євроінтеграційний напрямок України гарантією безпеки та незалежності Української держави? Що дасть підписання Асоціації для регіонів та розвитку місцевого самоврядування? Тощо..

Як відомо 1 червня Ірпінська міська рада розглянула на сесії питання, про розгляд та врахування рішень місцевих громадських слухань від 25 березня 2017 р. щодо неприпустимості забудови багатоповерхівками території колишнього табору «Дружба» та бажаного напрямку розвитку прилеглого району, як садибної забудови, за що проголосувало 100 їх учасників ї. 

13 червня в апеляційному адміністративному суді відбулося чергове засідання у справі за позовом голови ГО «Територіальна громада м. Ірпеня» Євгена Мельничука до Державної Архітектурно-будівельної інспекції м. Ірпеня. 
(Повне відео судового процесу)

Вчорашнє засідання Ірпінської міської ради почалося з виступу представника мікрорайону навколо піонерського табору «Дружба».

Раніше, в березні, відбулися громадські слухання мікрорайону , де було 100% представництво усіх домогосподарств визначеного кварталу, на яких громада однозначно виступила проти забудови багатоповерхівками колишнього піонерського табору.

Сьогодні в приміщенні фойє Ірпінського міськвиконкому, мешканці Ірпеня спостерігали картину, яка в будь-якій цивілізованій країні спричинила б політичний скандал, і стала ю причиною не одної відставки.
Прямо в приміщені мерії було вивантажено біля 50 000 примірників друкованого органу політичної партії «Нові обличчя» газети з однойменною назвою.

25 квітня в селищі Гостомель відбулися громадські слухання з приводу детального плану забудови території біля селищної ради.

Зацікавленість гостомельчан до перспектив розвитку селища перевищала усі сподівання.

Сьогодні о 15 годині біля незаконно встановленого паркану на Гостомельському шосе, 8а почали збиратися люди. Адже,  напередодні у фейсбук було анонсовано, зняття паркану. Питання, щодо зняття паркану постало після того, як забудовник відмовився його знести самовільно  отримавши ухвалу суду від 07 квітня про заборону користуватися земельною ділянкою. 

Сьогоднішня позачергова сесія фактично перетворилася на обговорення конфлікту по Гостомельському шосе, 8 А, щодо чергової незаконної забудови на останньому клаптику зелені , який залишився від колишнього шикарного парку біля військового госпіталя. Повне відео. 

Сторінка 1 із 3

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту