Погода: 7°C

Неділя, 01 вересня 2019 17:16 Прочитано 4818 разів

"Синергія Сіті" чергова будівельна афера в Ірпені?

Автор
"Синергія Сіті" чергова будівельна афера в Ірпені?

"Портал Ірпеня" вже писав про очевидні незручності, які отримають всі мешканці міста Ірпінь, Бучі та навіть кияни від реалізації проекту "Синергія Сіті". Але, якщо проаналізувати ситуацію, то бачимо, що цей проект може бути навіть недобудований, бо відповідає всім ознакам будівельної афери.

Media



 В Ірпені до сих пір проходять мітинги ошуканих інвесторів іншого гучного будівельного проекту від депутата "Нових облич" І.Вишнякова – р-н "Благодатний". Влада ніяк не допомагає ошуканим інвесторам, а місто отримало цілий ліс недобудов, тому цей проект дуже схожий на те, що планують знову депутати від "Нових облич":

  Благодатний Синергія Сіті
Забудовник: депутат від "Нових облич" Ігор Вишняков депутат від "Нових облич" Ігор Оверко
Хто рекламує: особисто влада та Карплюк особисто влада та команда Карплюка
Законність проекту: сумнівна сумнівна
Ідея проекту:  повноцінний мікрорайон повноцінний мікрорайон з «інфраструктурою як у місті»
Результат: більше 1000 ошуканих інвесторів, влада відмовляється допомагати, що треба було думати.

ще невідомий

Хочу зазначити одну з головних загальних ознак: ні для кого не секрет, що саме колишній мер Ірпеня Карплюк «кришує» більшість забудов міста, тому забудовники від "Нових облич" мають таку потужну рекламну компанію від влади. Те, що Карплюк знаходиться поза межами України свідчить про те, що ця будівельна піраміда близька до обвалення, а зараз є намагання по максимуму отримати грошей за рахунок потужної рекламної кампанії. Саме так було з "Благодатним", де власник компанії знаходився в Іспанії, звідки і керував. Як керував ми всі зараз бачимо.

Коментар журналіста

 

Поки мене не було в Ірпені Andriy Fedoriv особисто підписався під незаконною забудовою заплави річки Ірпінь. Це забудова, яку весь Ірпінь знає як ЖК «Школа»
Нагадаю ключові моменти:
1. На торфовищах меліорованої заплави річки Ірпінь вирішили поставити 72 висотки - це 10 та 16-поверхівки з видом на річку і Біличанський ліс.
2. Всі ці землі - сільгосппризначення, раніше належали КСП Рубежівське. Історія скупки тих паїв та зміни цільового призначеннч землі темна.
3. Щоб не було протестів мешканців прилеглих приватних будинків, на воротях і по периметру будівництва рік тому повісили борди, що будується школа. Але протести були. Зі спалюванням шин.
І от тепер маємо крутий і супер-професійний ребрендінг цієї вонючої історії. Привіт Києву і Новобіличам. Всі ці 72 будинки потулять вчитися і працювати до вас ? Михайлина Скорик-Шкарівська

 

В коментарях на офіційній сторінці цього будівельного проекта читачи почали здогадуватись, що цей проект має проблеми та не прозору історію. Увага ці коментарі вже видалили, тому у вас є нагода прочитати перші враження інтернет користувачив.

Синергія Сіті Афера?

Влада Ірпеня, як гарантія для забудовника - погана ознака

Дійсно, частина будівельних афер влади це, наприклад, коли заздалегідь депутати знають, що ділянка має проблеми, але надають всі дозвільні документи “своєму” забудовнику, який абияк намагається щось збудувати. Навіть якщо йому це вдається, він запрошує на сесію своїх інвесторів, які розповідають про проблеми, які отримали замість квартир. І що робить “добра” влада? Звісно, допомагає узаконити цей проблемний будинок. Це було завжди і було на останній 71 сесії. Але ця схема працює на маленьких об’єктах. Зараз влада Ірпеня руйнується - Карплюк втрачає авторитет і владу та знаходиться поза межами України, а численні кримінальні справи проти чиновників Ірпеня заважають “красти, але щось робити”. Тому за всіма логічними прогнозами ця влада з їх проектами може протриматись 2-6 місяців, і, розуміючи це, чиновники намагаються “підстригти” максимум за рахунок гучної піар-кампанії та з допомогою адмін ресурсу.

Тому будьте уважні при покупці квартир, адже гучні заяви чиновників, депутатів та великі кошті, вкладені в рекламні буклети, можуть стати ширмою для прикриття нової будівельної піраміди! А за яскравої обгортки може виявитись не цукерка, а купа проблем. Не повторюйте досвід інших ошуканих інвесторів, які “повелись” на гучні обіцянки гарантій від влади.


З Порталом Ірпеня згодні журналісти інших видань
Владимир Карплюк и его "Синергия Сити": Грандиозная афера экс-мэра

Відеосюжет на цю тему дивиться під статтею


 Ця стаття є суб'єктивною думкою автора та особисте припущення за рахунок журналістського досвіду роботи в Ірпені у напрямку розслідувать будівельної корупції міста та не претендує на 100% достовірність.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4818 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту