Погода: 15°C

Вівторок, 24 жовтня 2017 15:09 Прочитано 3914 разів

Відео: Хто намагається забудувати зелену зону ДСО

Автор

Зелена зона Державної Служби Охорони знаходиться на перетині вулиць Тургенєвській з 8-го березня за бетонним парканом з колючим дротом.

Вчора, 23 жовтня на території зеленої зони почав працювати екскаватор, але завдяки діям активістів, забудовнику не вдалося замести сліди вирубки дерев.

Media



Ось що пише депутат Ірпінської міської ради Лаврентій Кухалейшвілі з приводу цієї ситуації:

Друзі, як і обіцяв пишу про сьогоднішню роботу по захисту зеленої зони ДСО на розі Тургенівської і 8 березня! Вона почалася з самого ранку. В 9.00 ми зустрілися з активістами нашої Ініціативної групи захисту цієї зеленої зони, що ми створили влітку, Володимиром Марковим. З нами поїхав Ігор Мазур, який мешкає навпроти цієї зеленої зони. Я вважаю, що людям надзвичайно повезло, що Ігор мешкає саме там. Да і взагалі це супер для всієї нашої Ірпінської Громади.

Я думаю всі знають хто такий Ігор Мазур і що він зробив для України в цілому і для боротьби за неї зокрема. Да і не тільки для України. Він і територіальну цілісність Грузії захищав в 1993. Тож Ігор воїн можно сказати з народження. Да і зараз Ігор до цих пір воює в АТО командиром розвідроти.

Це я трохи історії. Приїхавши до прокуратури м. Ірпеня ми зустрілися прокурором Ірпеня Юрієм Андрійовичем Манелюком. Ми з ним поспілкувалися десь пів години. Не буду докладно розповідати про що, одним словом про те, що там відбувається і що маємо робити, аби захистити і зберегти її. Він обіцяв що включиться і слово дотримав, але про це потім. Прокурор також сказав, що якщо щось буде відбувати одразу повідомляти йому.

Ми домовилися, що будемо робити і поїхали в Ірпінь на Тургенівську. Приїхавши туди ми між собою ще раз обговорили за кавою що робимо далі і пересвідчившись, що дерева не ріжуть і все спокійно поїхали кожен по своїм справам.

Але як тільки я приїхав в Київ і сів в метро мені одразу почали звонити активісти і казати, що на ДСО почали копати котлован. Я одразу подзвонив Ігорю і Володе Бороденко. Цім бійцям нічого казати не треба. Як боротися з потворами вони ще всім розкажуть.

Вони повибігали зі своїх квартир і через 10 хвилин з початку робіт, вони були заблоковані. Була викликана поліція, а Володя Марків почав знімати все відео. І воно знадобилося бо Погляд в цей час тільки повертався зі з'йомок з Києва і приїхати швидко не міг. Забігаючи на перед прошу всіх активістів завжди все знимати на відео, це відео 100% можно буде потім використати.

Також сьогодні в 15.00 в Ірпінському суді розглядалася справа по секретарю ради Юрію Денесенко. Одразу після суду Погляд приїхав знимати сьогоднішній безпредел і за одно засняв і вчорашню нашу акцію "Розфарбуй своє сіре життя". Також Ігор Мазур з активіствми дав інтерв'ю щодо ситуації навколо забудови ДСО.
Повертаючись до прокурора Ірпеня не можу не написати, про те, що він особисто приїхав як і обіцяв на місце. І як і обіцяв оперативно включився в роботу для відновлення справедливості. Бо одразу включилась і поліція. Також він надав нам інформацію хто там буде будувати!

Друзі ви не ослухалися САМЕ БУДУВАТИ! Пам'ятаєте, що казав Маркушин днів 10 назад на камеру. Пам'ятаєте яку локшину вішав на вуха Карплюк на своєму БРЕХЛО ТВ?! ЯКІ Ж ВОНИ ЦИНІЧНІ ПОТВОРИ!

На останок внесу інтригу. Будувати хоче не Орлан, але ми сьогодні знайшли з ним звязок! Про зв'язок Карплюка і його забудовника Антона Мірончука з Орлану я вам нагадувати не буду. Я думаю всім кому цікаво що відбувається в Ірпені це все відомо. Тож друзі чекайте на круте журналіське розслідуваня. Ви будите в шоці!

P.S. Хто щоб не казав, що Прокуратура не працює, хочу сказати, що ми активна Громада давно не віримо словам, а тільки діям. А дії кажуть самі за себе. Манелюк нам допоміг з Гостомельським шосе, коли час йшов на години. Допомогає по Гамаліє. Тут вже допоміг. І я думаю ви найближчим часом багато цікавого дізнаєтеся.

P.P.S. Останнім часом я два рази був в Прокуратурі і два раза нікого з прокурорів яких там десяток не бачив. На моє питання Юрію Андрійовичу де робітники, він сказав що в судах! По 20-30 справ кожен день! І цим все сказано! Це не те що було раніше коли вони бігали з кабінета в кабінет паперці перекладали. Як то кажуть відчуй різницу!

iujynht

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3914 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту