Print this page
Четвер, 12 жовтня 2017 08:53 Прочитано 3180 разів

Першого заступника міського голови Ірпеня визнали винним у корупційному правопорушенні. Хто наступний?

Автор

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-6 (несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Media



Зокрема встановлено, що перший заступник Ірпінського міського голови, будучи суб’єктом, на якого поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», на початку поточного року придбав у власність квартиру в Ірпінському регіоні, вартість якої перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня поточного року.

 

Однак, в порушення вимог статті 52 вищевказаного Закону, не вніс повідомлення про суттєві зміни в майновому стані до Єдиного реєстру декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Рішенням Ірпінського міськрайонного суду першого заступника Ірпінського міського голови Д. Христюка визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення.

Прокуратура Київської області наголошує, що ні проплачені мітинги, ні розповсюдження недостовірної інформації в ЗМІ, з метою дискредитації правоохоронних органів, не завадять прокуратурі притягнути до відповідальності всіх винних осіб.
Hrysh

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3180 разів