Погода: 7°C

П'ятниця, 11 серпня 2017 13:31 Прочитано 3252 разів

Гурін забудовник на якого не можна дивитись: відео нападу на депутата Глиняного

Автор
Гурін забудовник на якого неможна дивитись: війдео нападу на депутат Глиняного

Перед початком 37 сесії ІМР камера «Журналісткої варти» випадково зафіксувала конфлікт, який спровокував скандальний забудовник Гурін з депутатом міської ради Сергієм Глиняним.



 Під час реєстрації депутатів, до депутата від ВО «Свобода» Глиняного підійшов забудовник Гурін і з претензією «що ти на мене дивишся» став розвивати конфлікт. Сергій Глиняний не відповідав на образи, і тоді Гурин перейшов до фізичного контакту, на який депутат вже відповів. Після чого втрутились працівники міської ради.

Муніципальна варта не була присутня на сесії і не заважало конфлікту, до цього в сесійній залі судимі особи вже нападали на члена громадської ради. Тобто наявність цієї структури НІЯК не впливає безпеку в самому міській раді. Нагадаємо, що на 30 сесії ІМР в будівлі міськради облили фарбою редактора Ірпінського вісника, а співробітнки Варти навіть не намагались спіймати злочинця. 

Гурин відзначився в Ірпені як скандальний забудовнику, якому громада міста регулярно зносить паркани, мабуть, в свої будівельні невдачі забудовник звинувачує депутатів від ВО «Свободи», який виступають на стороні громади.

Відео з Гуріним: Ірпінь Чехова - Пушкінська. Затримання забудовника

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3252 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту