Print this page
Понеділок, 03 квітня 2017 11:57 Прочитано 1923 разів

В Ірпені почастішали квартирні крадіжки

Автор

Останнім часом в Ірпені все частіше обкрадають квартири.

Начальник ірпінської поліції Ігор Падюк розповідає, що майнові злочининабрали системний характер.



“В Ірпінському регіоні, як і по всій країні, спостерігається динаміка збільшення майнових злочинів, тобто крадіжок. Як дрібних, так і кваліфікованих”, – наголошує Ігор Падюк.

Як відомо, їх вчиняють після ряду підготовчих дій. Так, із метою встановлення часу перебування господарів вдома злочинці використовують ряд “прийомів”.

Зазвичай вони кріплять на вхідні двері сірники, насіння, нитки, папір. Крім того, аби відслідкувати, наскільки часто хазяї бувають вдома, на ручки вхідних дверей чіпляють рекламні оголошення. Якщо реклами довго не прибирають — це прямий знак для злочинців.

pechat hengerov

Нерідко вони замазують/заклеюють дверні “очі”, щоб мешканці квартири не могли спостерігати, що відбувається на сходовому майданчику.

Зараз крадіжки найчастіше відбуваються вдень у будні дні — коли господарі квартир на роботі. Часто їх здійснюють і у святковий та літньо-осінній період — час щорічних відпусток.

Тож будьте особливо уважними, а у випадку систематичного з’явлення так званих “міток” звертайтеся із відповідною заявою до Ірпінського відділу Національної поліції в Київській області.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1923 разів