Погода: 15°C

Вівторок, 14 березня 2017 19:45 Прочитано 3092 разів

Ірпінські поліцейські розкрили резонансне вбивство жінки

Автор Наталія Черненко

27 лютого на подвір'ї між житловими будинками в центрі Ірпеня мешканці виявили бездиханне оголене тіло жінки. Співробітники місцевої поліції встановили особу загиблої. Нею виявилася 52-річна жителька Ірпеня, яка систематично вживала спиртні напої і вела аморальний спосіб життя.

Media



Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов розповів, що протягом тижня було проведено ряд слідчих і оперативно-розшукових заходів, у результаті чого правоохоронці вийшли на слід злочинця. Ним виявився 39-річний тричі судимий уродженець Хмельницької області, який 8 місяців тому звільнився з в'язниці на сході України, де відбував покарання за аналогічний злочин. Після чого, в пошуках роботи, він приїхав до столичного регіону.
Встановлено, що в ту ніч він разом із загиблою розпивав спиртне, після чого пара вступила в статевий акт. Однак, через свої фізичні вади чоловік розлютився і вирішив розправитися з жінкою – схопив ніж і завдав тілесних ушкоджень, які не сумісні з життям. Вчинений ним попередній злочин, а саме вбивство 17-річної дівчини, було скоєне ним через аналогічні проблеми.
Зараз підозрюваний зізнався у скоєному і перебуває під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Відео https://www.youtube.com/watch?v=rkYypicLwHI

Джерело  kv.npu.gov.ua

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3092 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту