Print this page
П'ятниця, 03 березня 2017 13:24 Прочитано 3233 разів

«Журналістська варта» змусила втекти лісорубів з лісу біля парку «Центральний»

Автор Журналістська варта
«Журналіськая варта» змусила втекти лісорубів з лісу біля парку «Центральний»

На гарячий номер «Журналістській варти» надійшла скарга на те, що біля парку «Центральний» по вул. Університетська 1, з боку лісу, проводиться масова незаконна вирубка дерев.

За словами місцевих жителів вирубка відбувається ночами, і що б зловити порушників, журналістам довелося влаштувати засідку.

Media



Вже на початку дня, 3 березня, приблизно з 9 години почала працювати вантажна техніка та бригада лісорубів. Зачекавши пару годин, для того, щоб отримати більш вагомі докази, журналісти почали зйомку цього злочину.

Як на місці злочину працювали знайомі працівники з лісопилки, яка знаходиться по вул Центральна 117. «Журналістка варта» вже ловила цю бригаду на незаконній переробці лісу, при цьому ці люди, напали на знімальну групу, спробувавши розбити техніку і навіть зламали ніс активісту Євгену Мельничуку («Журналістська варта» выявила «черную» схему вырубки и переработки леса Буча-Ирпень. Пострадал активист) .
Використовували лісоруби тугіше техніку: трактор з номером. Білорусь 02580 і причепом 07100АI 

kradut les

Тепер же ця бригада пиляла ліс по вул Університетська 1. Журналісти викликали поліцію, після чого співробітники лісопилки, спішно вивантажили ліс і зникли тому не змогли пред'явити жодних документів взагалі.

Звертаємо увагу, що на цій ділянці ліс вирубується масово і робиться це як в нічний так, і в денний час, ми не сумніваємося, що дані ділянки готують по багатоповерхове будівництво чергових ЖК «друзів-міра», про це ми зробимо окреме розслідування.

Прибулий наряд поліції зафіксував факт самоуправства і незаконної вирубки лісу.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3233 разів