Погода: 2°C

Неділя, 12 лютого 2017 08:08 Прочитано 16201 разів

Чергова афера від забудовника «Орлан-Інвест груп» - ЖК «Чехов»? та хто кришує Ірпінські афери, мерія чи правоохоронні органи?

Автор
ЖК "Чехов" Ирпень - Афера?

Один з найскандальніших забудовників Ірпеня знову набирає «Інвесторів» в новий житловий комплекс «Чехов». У той час як йде активна реклама цього ЖК, а за фактом ж маємо судовий арешт цієї ділянки.

Media



Ще влітку, 4 серпня 2016 р апеляційний суд Києва, розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Києві апеляційну скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді Ірпінського міського суду Київської області від 22 липня 2016 року про відмову у задоволенні клопотання про накладення арешту на майно, а саме м. Ірпінь вул. Чехова, земельна ділянка 27 (кадастровий номер 3210900000:01:066:0013), решил задовольнити апеляційну скаргу прокуратури і накласти арешт на вищезгадану ділянку. справа № 357/5679/16-к ( http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/59435999 )

2017 02 12 10 22 15
Окремо хочемо зауважити, что відомості по факту незаконного зрізання дерев внесено до ЄРДР №12016110040002418 за ознаками кримінального правопорушення , передбаченого ст. 356 КК України, тоб то на цей час триває кримінальне впровадження по цієї ділянки.

Нагадаємо, що між КП «Ірпіньжитлоінвестбуд» та ПП «Білдгруменеджмент» укладено договір суборенди вищевказаної земельної ділянки строком на 5 років, який зареєстровано у відділі Держкомзему м. Ірпінь, Київської області та зроблено у Державному реєстрі земель запис від 24.10.12р. за № 3210900000010660013401.

Вырубка Леса в Ирпене

На момент прийняття оскаржуваних рішень, земельна ділянка належала до земель лісового фонду та перебувала в державній власності, проте жодних дій щодо розпорядження нею Кабінетом Міністрів України не вчинялось. Враховуючи вищевикладене, земельна ділянка відведена в оренду КП «Ірпіньжитлоінвестбуд» та в суборенду ПП «Білдгрупменеджмент» всупереч вимогам ст. ст. 116, 123, 124 Земельного кодексу України, без проведення державної експертизи.
Постановою слідчого земельну ділянку, що розташована за адресою: Київська область, м. Ірпінь вул. Чехова ділянка 27 (кадастровий номер 3210900000:01:066:0013), - визнано речовим доказом у кримінальному провадженні оскільки на ній збереглись сліди вчиненого кримінального правопорушення. Повний текст ухвали додан під статею.

 Автобус Орлан

Під час активної фази встановлення паркану та вирубки дерев, журналісти спостерігали брендовану техніку і автівки саме «Орлан-Інвест груп», як і знайомі обличчя «тітушек», які вже засвітилися в інших будівництвах цієї компанії. На офіційному сайті компанії «Орлана» квадратний метр в цій новобудови коштує 9500 грн. Поруч, стоїть парк «Центральний», якиї активно фігурує в промо-роликах компанії, додатково збільшуючи вартість квадратного метра, що ставить під сумнів благі наміри міської влади при облаштуванні парку і пускаючи під бензопилу весь інший ліс.

Вырубка Леса в Ирпене

з усього лісу залишили невелику ділянку під "парк Центральний", тим самим збільшили вартість квадратного метра та прибуток забудовників, решта ліса піддається знищенню.

2017 02 12 09 57 08

Раніше цей забудовник вже отримував заборона на будівництва ЖК «Єсенін», але завдяки лояльності місцевої влади будівництво тривало, а на фінальній стадії будівництва вже виникли проблеми зі здачею – сдачу будинка затримують на півроку і не відомо здадуть цей жк взагалі, т.к. він знаходиться за межами міста і цей факт ніхто ще не спростував


Відмінною рисою цього забудовника є використання т.зв. тітушек, які отримали назву «каральні загони Карплюка», їх використовують для силового захоплення спірних територій і придушення активної позиції простих жителів міста », що виходять проти вирубки лісу. Самого ж забудовника вважають наближеним до мера. І як ми можемо бачити ця будівельна фірма активно піаритися самим мером, а дозвільні документи для них не проблема, але знову-таки це тимчасове явище і невідомо, коли мер знову «втече» залишивши людей зі своїми проблемами на один на один.

Титушки ЖК Чехов

Місцеві жителі активно виступають проти вирубки лісів і забудови цієї ділянки створили петицію, з вимогою побудови школи, яких так не вистачає в перенаселеному Ірпені. Петиція набрала необхідну кількисть голосів, але була проігнорована владою, мабуть, гроші важливіше

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 16201 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту