Погода: 12°C

Вівторок, 31 травня 2016 19:01 Прочитано 3239 разів

Забудовник на вул. Єсеніна ігнорує рішення суду: продовжує будівництво, спилює дерева і зливає бетон

Автор
господарча діяльнысть забудовника в Ірпені

31 травня за парканом скандально відомої забудови по вулиці Єсєніна, 30 зрізали верхівки, фактично почали знесення дерев. Місцеві мешканці розповіли про дерева, яким завдано таку шкоду, яка скоро приведе до їх загибелі, а також декілька дерев які спиляли повністю. Загальна кількість дерев – 43 штуки.



жк Есенина, Ирпень

Поверховий будинок на цій земельній ділянці зводе будівельна компанія «Орланівестбуд» (директор Антон Мирончук). Як зазначено у висновках комісії облдержадміністрації з перевірки дотримання законності ІМР, будівельна компанія отримала земельну ділянку за межами міста, без проведення конкурсу. Знесення лісових насаджень теж відбувається без будь-яких погоджувальних документів.

жк Есенина, Ирпень

Протягом 2015 року на вулиці Єсєніна відбулося цілий ряд протестних акцій проти незаконної забудови та знищення природи. З липня місяця в Ірпінському міському суді знаходиться позив з вимогами припинити будівництво та розірвати договір оренди землі. 18 травня Апеляційний суд Київської області виніс ухвалу в рамках забезпечення позову заборонити будівельні роботи на Єсєніна, 30. Директор компанії знаючи про дану ухвалу продовжив сьогодні незаконні дії.

Решение суда по Есенина

«Орланінвестбуд» відома в Ірпені будівельна компанія, яка не дотримується норм законодавства не тільки на прикладі Єсєніна, 30,31, а й зокрема на вулиці Мінеральній, 7, 7ж та Тургєнєвській, 25В, де аналогічно отримана земля без конкурсу, знищенні насадження лісу та без відповідних погоджень почалася забудова.

Співробітників «Орлану» та охоронців, які співпрацюють з будкомпанією та прозвані тітушками, часто можна побачити на заходах партії «Нові обличчя» в якості «журналістів» журналу ПУЛЬСАР, засновником якого є міський голова Ірпіня В. Карплюк.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3239 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту