Погода: 7°C

Четвер, 24 березня 2016 19:46 Прочитано 2814 разів

У четвер, 24 березня відбувалося знесення дерев у парку на вулиці Суворова. Фото, відео

Автор
У четвер, 24 березня відбувалося знесення дерев у парку на вулиці Суворова. Фотографии Елена Старшинова

    Біля проїзжої частини вулиці працівники КП «Ірпіньзеленбуд» проводили обрізання гілок сосен, а далі в глибині парку знищували живі сосни та берези. Цього разу не залишали стовбурів та пеньків, а відразу їх і викорчовували. Напевно, щоби на було слідів порубки.

    Активіст Євген Мельничук помітив дві трактори з причепами, що були завантаженні деревиною. Водій першого з них відмовившись надати документи на ліс, швидко скрутив з трактора державні номери та скинув з причепа стовбури дерев. Після чого поїхав.

Media



   Другий водій трактора розповідав, що його найняли вивозити дрова, хто саме найняв і куди він збирається їх везти, повідомити відмовився. Врешті теж скинув деревину з причепа і намагався втекти з місця події. Проте був зупинений співробітниками поліції для надання пояснень.

    При огляді території виявлено факт знищення шістнадцяти живих дерев. Склалося враження, що КП «Ірпіньзеленбуд» спеціально розчищає територію від зелених насаджень для подальшого проведення будівельних робіт.

   Нагадаємо, що жодних громадських слухань по проведенню робіт «Ірпіньзеленбудом» в парку імені Суворова не проводилось. Невідомо   і на підставі якого рішення знищували у четвер дерева.  Громадськість пообіцяла поставити питання щодо фактів знищення зелених насаджень в місті КП «Ірпіньзеленбуд», які почастішали останнім часом, перед Ірпінським міськвиконкомом.

   Нагадаємо, на поточному тижні тривала вирубка дерев в центрі міста, по вулиці Шевченка. Вирубка прикривалась рішенням міськвиконкому «про реконструкцію центральної частини Ірпеня». Під час протестів проти знесення дерев, в одного з громадських активістів – Євгена Мельничука, співробітники поліції незаконно заарештували авто.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2814 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту