Погода: 8°C

Зореслав Замойский

Зореслав Замойский

официальный журналист газеты "Информационный портал" и сайта "Портал Ирпеня"

17 грудня в Центральному будинку культури (вул. Соборна, 183) починаючи з 09:00 проходитиме благодійний фестиваль «4Friends' Fest». 

Усі бажаючи матимуть змогу долучитись до благодійного ярмарку, зустрічі зі Святим Миколаєм, конкурсів «Тилентайм» та «Крихітка на мільйон».
Паралельно проходитиме фестиваль вуличної їжі.

Журналісти Порталу Ірпеня дізналися про цю історію на останній, 24 сесії, коли жінка із залу хотіла взяти слово наприкінці сесійного засідання, але міський голова знехтував цим правом людини і закрив сесію, після чого Антоніні Єгоровій (ПІБ нам стало відомо пізніше) довелося майже криком розповідати депутатам, які з гамором розходилися, про свою біду: вже на протязі одинадцяти років вона та ії родина чекає від місцевої влади дозволу почати будівництво на своїй земельній ділянці. До цього часу ії земельна ділянка не виділена в натури. А нещодавно поряд почалося будівництво поверхового будинку.

В Ірпені відкриється новий супермаркет – «Новус». Відкриття планують на кінець січня наступного року. Про це у своєму коментарі «Порталу Ірпеня» повідомив партнер мережі «Новус», більш відомий в Ірпені як депутат міської ради та власник забудованої компанії «Синергія-2» Ігор Оверко.

28 листопада відбулося попередне засідання у кримінальній справі Юрія Прилипка. Як відомо селищному голові Гостомеля інкримінують заволодіння приватними коштами громадянина Олега Кошєлева в особливо великих розмірах шляхом шахрайства.


25 листопада минає річниця з дня трагічної розв’язки у справі зниклої студентки податкового університету 21-літньої Ольги Сороки.  Нагадаємо, що Ольга зникла увечері 4 листопада 2015 року. Наступного дня у власному будинку було знайдено повішеного господаря будинку по вулиці Тургенівська, де винаймала житло студентка.

18 листопада на засіданні робочої групи з питань громадського бюджету в місті Ірпінь стали відомі переможці голосування за проекти, на які будуть виділені кошти цього бюджету.
Як повідомляв «Портал Ірпеня», о голосування робоча група фахівців допустила 68 проекті. Суми асигнувань складдають від 50 000 до 150 000 гривень.

Журналісти «Порталу Ірпеня» відвідали засідання комісії зі з’ясування питань проблемного будівництва в місті Вишневе Києво-Святошинського району. Суть питання в тому, що земля однієї з місцевих автостоянок передається під забудову. Однією з компаній яка побажала будувати став скандальний ірпінський забудовник «Орланінвестбуд»

Увечері, 8 листопада відбулася зустріч народного депутата України по 95-му виборчому округу Михайла Гаврилюка з мешканцями багатоповерхових будинків по вулиці Виговського (колишня Суворова).

3 листопада Ірпінський міський суд своєю ухвалою визнав незаконними дії депутатів Коцюбинської селищної ради 8 квітня 2016 року, коли на сесії депутатська більшість від партії «Нові обличчя» несподівано проголосувала за зміщення Ольги Матюшиної з посади селищної голови.

2 листопада у редакції «Інформаційного Портала» відбулися перші організаційні збори місцевого осередку Національної спілки журналістів України в місті Ірпінь. Захід пройшов під головуванням члена НСЖУ Костянтина Хафізова.

Сторінка 1 із 17

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту