Погода: 9°C

Ірина Онищук

Ірина Онищук

Помічник депутата Ірпінської міської ради ПП "Голос", громадська діячка, журналіст

Як швидко ростуть діти… особливо чужі… особливі ті, що стоять в черзі тай так і не потрапляють в комунальний садочок Ірпеня.
Через швидкі і бездумні темпи забудови багатоповерхівками, навантаження на соціальну інфраструктуру лише збільшується і варто сказати НЕ ДЯКУЮ пану екс-меру Карплюку та його команді ПП «Нові обличчя» за гармонійний розвиток соціального колапсу.

Це вже моє хобі: періодично запитувати інформацію щодо наповнюваності садочків та 1-3 класів шкіл нашого міста. Пропоную і Вам для ознайомлення чергову статистику такої болючої та проблемної сфери в нашому місті.
Отже, станом на 17.01.2018 року, загалом, на вступ до садочків в м. Ірпінь більше 3000 тисяч дітей.

Досить часто, в особистому спілкуванні та діалогах в соціальних мережах, помічаю тенденцію звинувачувати вимушених переселенців у неможливості потрапити в садочок. Розмова зводиться до того, що ці діти мають пільги, за допомогою яких, потрапляють в групи дошкільних навчальних закладів без черги і у великий кількості.

Цікава річ, Публічна кадастрова карта. Ніби, ось вам доступ до інформації. А з іншого боку, залишається не зрозумілим, чому багато даних відсутні, не змінні досі, хоча про їх зміну керуючі міста чи давно повідомлені чи ними ж давно презентовані наочні зміни: винна відповідальних в Державних земельних кадастрах, чи тих, хто мав би бути ініціатором внесення змін.

Для формування точки зору стосовно гостроти проблеми з дошкільними навчальними закладами та школами, для вашого ознайомлення, оновлена інформація по наповнюваності цих закладів.

Субота, 12 листопада 2016 13:22

В Ірпені будyють після 22:00

Близько 20:00 біля новобудови почали збиратися бетономішальні вантажівки. О 22 годині там вже було 4 працюючі машини. Роботи не розпочинались, і будівельна техніка продовжувала гарчати під вікнами прилеглих будинків. Було очевидно, що будівельники не встигнуть опрацювати весь бетон до глибокої ночі.

П'ятниця, 28 жовтня 2016 16:36

Друга Світова війна: 1939 р. чи 1941 р.?

Говорили балакали, сіли і заплакали. Я не майстер профі з історії, визнаю. Але той, хто чіпляв роки Другої світової війни 1941-1945 на вхідну групу «Алеї слави», напевно ще гірше мене знають цю науку.
На новій реконструйованій алеї перед могилами солдатів Другої світової війни вчепили «1941-1945».

20.10.2016 р. о 15:00 Громадська рада провела неймовірно цікавий та реально важливий захід: «Про збереження культурної, духовної, архітектурної та природної спадщини у контексті розвитку Приірпіння».

В мережі Фейсбук є корисна група, яка має назву « Батьки SOS», в якій не багато не мало, 9 140 учасників.
Нещодавно Олена Бондаренко, співголова ГО "КМО "Батьки SOS", розмістила відповідь на запит до Державної казначейської служби України стосовно «Освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» (в додатку є таблиця «Використання освітньої субвенції у 2015 році»).

Олексій Батюжевський вже отримав відповідь стосовно перекриття «нової траси». Листи у додатку.

А ти, починаєш свій день з ранкового перегляду новин на сайті УКРАВТОДОРа? Ні, дивно…виявляється, 14.09.2016 р. на сайті Служби автомобільних доріг у Київській області була висвітлена інформація щодо тимчасових обмежень руху даною трасою.

Сторінка 1 із 2

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту